Izvor: blic
01.08.2024 u 19:43
0

HRVATSKA POLICAJKA USMRTILA SRBINA:Tragedija na prelazu Bajakovo

Udarila ga službenim motorom

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas nedaleko od graničnog prelaza Bajakovo, potvrdila je vukovarsko-sremska policija.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, do nesreće je došlo oko 15.45 časova na auto-putu A3, dok su u udesu učestvovali službeni motocikl i pešak koji je poginuo. Policajka ima teške telesne povrede, potvrdio je direktor vinkovačke bolnice.

KOLIMA POKOSIO DEČAKA (13) NA TROTINETU: Tinejdžer prelazio ulicu na zeleno

Nakon primarnog lečenja, prebačena je u KBC Osijek sa veoma teškim povredama – objasnio je za „24sata.hr“ dr Krunoslav Šporčić.

O nesreći je obavešteno nadležno državno tužilaštvo, dok je uviđaj u toku.

Poginuo državljanin Srbije?

Kako navodi Instagram stranica „192_rs“, pripadnica hrvatskog MUP-a je usmrtila vozača kamiona iz Srbije, koji je bio van vozila u trenutku nesreće, čekajući da pređe granicu na prelazu Bajakovo.

 Saznajemo nezvanično da se ona kretala nepropisnom brzinom i bez kacige. Hrvatski portali prenose da je tamošnji MUP potvrdio da je došlo do ove teške nezgode – navodi portal „192_rs“.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter