Izvor: bsc happy tv
01.08.2024 u 22:27
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Opasnost širenja rata na Bliskom Istoku

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Večeras sa našim gostima razgovaramo o podizanju crvene zastave u Iranu i opasnosti širenja rata na Bliskom Istoku

Gosti u našem studiu su :

Dragan Stanojević Narodni poslanik

Saša Borojević Analitičar

Nikola Šainović bivši Premijer Srbije

Na samu činjenicu da je u Iranu podignuta crvena zastava osvete:

 Nikola Šainović je izjavio da se Izrael trudi da uvuče Iran u rat jer samim ubistvom gosta u njihovoj kući uputili su direktnu provokaciju Iranu.

On  smatra da da nisu rešili nikakav problem već samo “dolivaju ulje na vatru“ Ističe da je Iran u napredovanju trenutno i da mu rat ne odgovara jer može svoje ciljeve da postigne i na drugačiji način.

 

Saša Borojević je prokomentarisao delovanje cionista na Bliskom istoku. On je dodao da je na ratištima na Bliskom istoku od 2014 do danas ubijeno 900.000 dece.

Izneo je svoje mišljenje da je vrlo moguće da se desi neka vrsta domino efekta i da se započne novi rat između Grčke i Turske oko Kipra.

Dragan Stanojević je dodao da obzirom na način na koji je izvršeno ubistvo Hanijea koje je pripremljeno dva meseca unazad, sumnja da je Hanije izdan od strane njegovih najbližih saradnika.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter