Izvor: Alo
02.08.2024 u 11:16
0

RHMZ UPOZORAVA: Ova dva dela zemlje su na udaru pljuska

Republički hidrometetorološki zavod Srbije izdao je novu meteorološku najavu u 09:50 časova

U najavi stoji:

– U toku prepodneva na severu i zapadu Srbije uz promenljivu oblačnost veoma retka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše ili pljuska – stoji u najavi.

DANAS OBELEŽAVAMO SVETOG ILIJU: Evo šta NIKAKO ne valja raditi

Kako navode, očekuje se da će danas i sutra doći do destabilizacije atmosfere.

– Danas (02.08.) promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše i pljuskova s grmljavinom. Ponegde se očekuje i pojava sugradice i grada, sa najvećom verovatnoćom na jugozapadu Srbije.
Maksimalna temperatura od 32 °S na severozapadu do 37 °S na jugu i istoku Srbije.

– U noći između petka i subote (02/03.08.) pljuskovi će lokalno biti izraženiji najpre na zapadu i severu Srbije.

– U subotu (03.08.) svežije, a tokom jutra i prepodneva nestabilna zona sa oblačnim razvojima će se izmeštati ka jugu i istoku, uslovljavajući pljuskove s grmljavinom, ali i lokalnu pojavu sugradice i grada, uz istovremeni prestanak padavina i stabilizaciju vremena na severozapadu zemlje. Maksimalna temperatura od 27 do 34 °S.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter