Izvor: Kurir
02.08.2024 u 11:36
0

U ŠIROKOM LUKU ZAOBILAZIM RESTORANE: Anastasija otkriva kako održava svoju vitku liniju

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas je jedna od najzgodnijih na javnoj sceni, a jednom prilikom otkrila je kako je postigla željeni izgled.

Naime, Anastasija je svojevremeno imala problem sa kilažom, o čemu je otvoreno govorila, a otkrila je i kako je uspela da smrša 20 kilograma.

OVO JE NAJLEPŠA STVAR NA SVETU: Pevačica postala mama, evo kog pola je beba!

Anastasija je u pubertetu svoje emocije „lečila“ hranom, jela je grickalice, hamburgere, pila gazirana pića, sve dok nije odlučila da ovom problemu stane na kraj.

– Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – pričala je Anastasija

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Jelovnik

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Savet: Svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter