Izvor: Alo
02.08.2024 u 17:38
0

OČEKUJE SE NAPAD VELIKIH RAZMERA NA IZRAEL: Evo šta kažu obaveštajne službe

SAD očekuju masovni udar na Izrael u roku od 72 sata!

Američki mediji, pozivajući se na obaveštajne službe, objavljuju materijale da Izrael „treba da se pripremi za napad velikih razmera“.

Dakle, CNN je objavio izveštaj u kojem se kaže da će do kraja ove nedelje (to jest, u roku od 72 časa) biti pokrenut masovni udar na Izrael.

Glavni „teret“ tokom ove operacije navodno će preuzeti Korpus islamske revolucionarne garde Irana (KIRG).

U GAZI LIKVIDIRAN VOĐA ISLAMSKOG DŽIHADA: Izrael se pohvalio novim ubistvom

Ranije je, kako je već saopšteno, Izrael stavio svoje jedinice protivvazdušne i protivraketne odbrane u specijalnu pripravnost od Eilata na Crvenom moru do Golanske visoravni na severu zemlje.

Značajno je povećan broj sistema protivraketne odbrane u blizini luka i velikih industrijskih centara. Nuklearni centar u Dimoni, koji je već čuvan „kao zenica oka Izraela“, prebačen je na „vojni režim rada“, kada se vrši verifikacija na više nivoa protiv bilo koga, uključujući i one sa posebnim propusnicama i pristupnim kodovima.

U međuvremenu, iranski mediji, pozivajući se na organizacije povezane sa KIRG, objavljuju kadar sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, kojeg posmatra osoba koja snima. Natpis glasi: “Mi vas posmatramo.“
Podsetimo, Iran je ranije napao Izrael rojevima dronova i desetinama raketa. Međutim, na kraju, ovaj udar nije naneo veliku štetu, a jedan broj stručnjaka i dalje veruje da je postojalo upozorenje o udaru, koje je na kraju preneto kao informacija koju su dobili izraelski obaveštajci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter