Izvor: ALO
02.08.2024 u 19:49
0

KAKAV ŠOKANTAN PREOKRET: Angelina nije povređena onako kako se mislilo, Srbija je čula sjajne vesti

Cela nacija se raduje zbog ovoga.

U toku dana nam je stigla veoma loša vest da Angelina Topić zbog povrede neće moći da nastupi u finalu Olimpijskih igara.

Ipak, nije sve tako crno u vezi sa srpskom atletičarkom, pošto je doktor Jovan Đurović otkrio da ima nešto pozitivno u celoj situaciji:

ANGELINA IPAK NEĆE SKAKATI ZA ZLATO: To su potvrdili iz Atletskog saveza Srbije

– Povredila je sam pripoj na kosti, spoljna strana potkolenice, kost se zove fibula. Kod tako mlađih uzrasta se desi da ligament ostane čitav, a da se isčupa taj deo kosti sa ligamenta. Tako da je ligament čitav, pa je to u budućnosti bolja vest. Samo što sada moramo da joj stavimo čizmu – rekao je on, pa dodao:

– Bila je junak! Uspeli smo to da bandažiramo, pa to nije mnogo ni oteklo i mogla je da se takmiči. Iako se plasirala moramo da je povučemo sa takmičenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter