Izvor: KURIR
04.08.2024 u 12:40
0

ALKARAZ SE ODLUČIO NA DRASTIČAN POTEZ: Evo šta će uraditi ukoliko savlada Novaka Đokovića u finalu OI

Novak Đoković i Karlos Alkaraz će se sastati u finalu teniskog olimpijskog turnira (ne pre 13.30 časova), a atmosfera pred meč je naelektrisana.

Da li će Nole konačno doći do jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri, ili će Karlos nastaviti svoju ovogodišnju dominaciju, te će se posle tittula na Rolan Garosu i Vimbldonu okititi i zlatom u Parizu.

Španac ima zanimljivu tradiciju, naime, nakon što po prvi put osvoji neki od velikih turnira, tetovira njegov simbol na svom telu.

OVO NISU USPELI NI FEDERER NI NADAL: Đoković želi olimpijsko zlato i novo ispisivanje stranica istorije

To je uradio nakon što je osvojio titulu na US Openu 2022. godine, godinu dana kasnije kada je osvojio Vimbldon, kao i posle ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Upitan je Alkaraz pred meč da li će i u slučaju osvajanja OI „išarati“ svoje telo.

– Ako pobedim u nedelju, videćemo, ali najverovatnije da. Ostao je jedan mali korak, meč koji je velika planina, ali ako ga dobijem, uradiću to – rekao je Alkrazar.

Ostaje da vidimo da li će posećivati tatu majstora…

Mlad je Karlitos, može da sačeka još četiri godine…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter