Izvor: ALO
04.08.2024 u 14:16
0

GRANIČARI NAPRAVILI STRAŠNU GREŠKU: Dve porodice iz Srbije krenule na more, pa doživele pravu agoniju

Kada su shvatili šta se desilo, brzo su pozvali granični prelaz, ali odgovora nije bilo

Porodica iz Srbije uputila je apel usled greške graničara u Severnoj Makedoniji, kada im je umesto njihovog, vraćen pasoš drugog mališana. Agonija je na svu sreću, ubrzo bila rešena, te su mogli da nastave put dalje.

TEK NAS ČEKA PAKAO: Mislili smo da smo ga izbegli, oglasio se RHMZ

Prema objavi Andree P, do zabune je došlo nešto pre dva sata tokom puta ka Grčkoj. Kada su shvatili šta se desilo, brzo su pozvali granični prelaz, ali odgovora nije bilo. Pasoš drugog deteta je i dalje bio kod njih, te su morali hitro da reaguju.

Šta se desilo Srbima na granici?

Sem zvanja granice, Andrea se oslonila na moć društvenih mreža i članove jedne od grčkih grupa gde je objasnila šta se dogodilo i zamolila sve za pomoć.

„Upravo smo prešli granicu, ušli u Makedoniju, greškom su nam vratili tuđi pasoš deteta na ime Jovan Dobrićić, 2013 godište. Zvali smo prelaz, niko se nije javio, molim ako neko poznaje porodicu da javi na broj „, napisala je ona unutar grupe „Grčka info“.

Ubrzo je pokrenuta prava lavina humanosti i komentara, budući da su svi želeli da pomognu porodicama iz Srbije da nastave svoje putovanje dalje nakon greške na granici.

Pasoši uspešno razmenjeni

„Dobro je da postoji ovakva grupa, i da se uvek može potražiti i naći pomoć ,a i podrška . Da što pre pronađu pasoš „, „Zovite ih, ne skidajte se sa telefona, dalje nećete moći“, glasio je jedan od komentara.

Na svu sreću, nakon nekog vremena, problem je rešen, te su obe porodice mogle da nastave sigurno put ka svojim destinacijama.

„Problem je rešen, hvala svima na komentarima. Javili su se na granici, i pasoš je vraćen kome i pripada.“, napisala je Andrea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter