Izvor: BSC HAPPY
05.08.2024 u 20:52
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ruska armija ne prestaje sa ofanzivama, da li se na jesen očekuju mirovni sporazumi

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Interesantno je to da se dronovi sada proizvode u ogromnim količinama, a da ih na početku specijalne vojne operacije gotovo nije bilo u Ruskoj vojci, i ono što je karakteristično jeste da se armija menja i to je onaj kvalitet koji ruska armija nosi sa sobom, ponašaju se u skladu sa situacijom odnosno onako kako ona zahteva. Svedoci smo da ovo nije specijalna operacija protiv Ukrajine tj protiv nacista u Ukrajini nego ovo konkretno predstavlja napad cele zapadne hemisvere odnosno zapadne Evrope zajedno sa Amerikom i ostalim pomagačima rekla je Radojka Tmušić pisac.
  • Deo kolektivnog zapada trudi se da obezbedi određene resurse da ne padne ta linija ukrajinskog fronta ali na drugoj strani učestvuje veliki broj zemalja, a na trećoj strani znamo vrlo dobro da Ukrajina vapi za avionima savremene generacije i dobijaju to na kašičicu rekao je ekonomista Mihajlo Rabrenović.
  •  Suštinski je reč o pojavama koje se dešavaju već i koje će se dešavati sve češće, dakle Ukrajina je duboko na strani zapada odnosno zapadnog sistema života koji nikako ne odgovara tradicionalnim vrednostima koje se propagiraju posebno u muslimanskim zemljama, tako da imamo jednu situaciju gde se čitav arapski svet okreće Putinu, svi koji imaju utemeljenje u društvu tradicionalnog tipa jednostavno se okreću od zapada i pokušavaju da slome moćne poluge u svojim državama rekao je prof.dr Alek Račić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter