Izvor: KURIR
05.08.2024 u 20:56
0

DOBIO SAM PISMO OD SINA IZ ZATVORA: Nakon tvrdnji da je Danka u NEMAČKOJ oglasio se otac osumnjičenog

Nestanak Danke Ilić, dvogodišnje devojčice, u Banjskom polju kod Bora je misterija koja traje od 26. marta. Osumnjičeni za njen nestanak su Dejan Dragijević i Srđan Janković i oni se nalaze u pritvoru. Ranije su u pritvoru bili otac Dejana Dragijevića - Radoslav, kao i njegov mlađi brat - Dalibor Dragijević, koji je preminuo u pritvoru.

Radoslav Dragijević je ranije rekao da je njegovom sinu Dejanu Dragijeviću i kolegi Srđanu ovaj slučaj „namestio njihov bivši direktor“ iz preduzeća ”Vodovod” Bor. Danas su informaciju da je mala Danka Ilić u Diseldorfu, u Nemačkoj, dobili u porodici Ilić, a to je navodno Milanu Iliću – dedi male Danke, poslao Radsolav Dragijević.

Tim povodom kontaktiran je Radoslav, koji je na početku razgovora istakao da on tu poruku nije poslao dedi nestale dvogodišnjakinje.

NA JEZERU NA KOM SE DVOJE UDAVILO ZABRANJENO KUPANJE: Oglasili se iz UG „Sotsko jezero“

„Ja to nisam učinio, niti smem tako proizvoljno da delim informacije“, kaže Dragijević i dodaje da je od sina dobio pismo iz zatvora.

„Poslao mi je pismo, u kom navodi da imam dozvolu da ga posetim petkom. Međutim moram da idem u Više tužilaštvo po dozvolu. Ja ipak nisam siguran da ću moći da ga posetim zato što su naša kola i dalje u policiji, a ja nemam pare da plaćam prevoz do zatvora u Zaječaru“, kaže otac osumnjičenog Dejana Dragijevića.

On u kratkom razgovoru dodaje da ne zna kakav će ishod celog slučaja biti i podvlači da devojčicu nikada nije video, osim na televiziji.

„Nemam ideju kako će da se završi sve ovo. Pravu istinu znaju sin i njegov kolega“, zaključuje Radoslav Dragijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter