Izvor: bsc happy portal
06.08.2024 u 14:49
0

SAZNAJEMO OD POZNATOG ASTROLOGA: Šta će nam retrogradni merkur vratiti u život?

Ovaj retrogradni Merkur neće biti baš običan već poseban. Nebeski scenario govori da je avgust jedan od važnih meseci za životna dešavanja koja slede.

 

Suočavanje sa prošlošću u periodu retrogradnog Merkura od 05.do 28.avgusta donosi novu realnost života. Retrogradno kretanje Merkura rezultati su prošlosti.Sve ono u čemu ne postoji smisao, svrha, sve što nas ne čini zadovoljnim biće pokazatelj da su promene neizbežne. Prisustvo Meseca u periodu retrogradnog Merkura odnosi se na potrebu da neke stvari razrešite.Kako god to da izgledalo, ne brinite, sve će se vrlo brzo promeniti na bolje, kaže Ivana Minović.

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SU BAŠ NAIVNI: Oni će da poveruju u sve, posmatraju ljude kroz ružičaste naočareni

08.avgusta retrogradni Merkur će biti u susretu sa Venerom što će  se odraziti i na ljubav, na vraćanje partnera vama, ili vas partneru ili nekome sa kim ste nešto započeli, prekinuli…

Aspekt Merkura i Venere se aktivira preko Urana što donosi potrebu za izražavanjem skrivenih  osećanja, težnju ka promenama, savršenstvu. 08.avgust biće dan uvida u vrednosti sa kojima želite da formirate ljubavne priče. 19.avgusta kosmički susret Merkura i Sunca donosi važnu promenu. Pratite informacije, budite obavešteni, pamtite razgovore jer će vam trebati.

Taj 19.avgust je preobraženje crkveno ali i životno preobraženje svega što se dešava u našim životima. Dešava se i u prirodi, menja se struktura vode i kreće priprema prirode da zimu. 19.avgust biće dan u simbolici velikih promena. Merkur će uticati i na rad.

Radimo unazad. Radimo ono što smo počeli, prekinuli, pokrenuli krajem aprila, avgusta, septembra 2023.godine. Radimo na svemu čime smo sebe ograničili. Ono što je bilo na čekanju, neizvesno sada se pokreće. Misli će nam biti jasnije.  Pronalazi se izgubljeno ili zaboravljeno. Nešto što nismo izgovorili, što smo krili ili smo imali utisak da drugi kriju od nas, izlazi na površinu. Poruku koju smo odlagali da pošaljemo, sada šaljemo. Informaciju koju smo očekivali dolazi.

Razgovori i susreti koje smo odlagali, dogodiće se ili će se dogovoriti u narednom periodu. Greške se ispravljaju. Sada ćete postati jasniji sami sebi, jasniji su vam i drugi.  Rešite sve ono što ste odlagali. Merkur su reči, pisane, izgovorene.Merkur jeste veza, nit koja nas rečima napisanim, izgovorenim sa ljudima povezuje. 24.avguata Merkur i Mars usmeravaju na nove izbore

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter