Izvor: KURIR
06.08.2024 u 15:48
0

RADA MANOJLOVIĆ ODRŽALA LEKCIJU VOZAČIMA: Milion puta sam spavala na pumpi

Pavačica Rada Manojlović se skoro pa svakodnevno oglašava na društvenoj mreži "Iks", gde svoje pratioce pita za savet, podeli neku šaljivu situaciju, ali i povede pitanje o ozbiljnim temama, kao što je bilo i ovog puta.

Ona je sada poslala brutalnu poruku svima koji ne stanu da odspavaju pola sata-sat, kad osete da ih hvata umor, već svesno nastavljaju da voze, zbog čega nedužni nastradaju.

ISPLIVALA ISTINA O OBRAZOVANJU CECINE ĆERKE: Otkriveno šta je zapravo završila Anastasija Ražnatović

– A da vas pitam ljudi, evo jedno iskreno pitanje, zašto ne stanete na prvu pumpu kad vam se prispava? – počinje Rada pa nastavlja:

 

– Okej nema se para za hotel, motel, nebitno… Pumpe i odmorišta su na svakom koraku, gde se žuri da se stigne (ili ne daj Bože ne stigne nikad)? Kako je moguće da ne osetite da ste premoreni, kako ne primetite da nemate pažnju da ste usporeni, nije mi jasno? Evo vozim 20 godina (i voze me), ja sam živo biće, takođe mi se prispava, odmah osetim da nemam kontrolu onako kako treba i da ne treba više da vozim. Milion puta smo stali na pumpu, odspavali pola sata, sat, nastavili kao novi – dodaje pevačica.

– Objasnite mi šta vam je, molim vas? Hajde što ne razmišljate što ćete nekoga da ubijete, ali zar ne razmišljate o sebi i svojoj porodici, prijateljima ili koga već vozite? Znači da li ste normalni, prosto pitanje? Vi ste za mene svesne ubice i samoubice, ali kao po pravilu, uvek nastradaju nedužni – zaključuje Rada na gorepomenutoj mreži.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter