Izvor: BLIC
06.08.2024 u 16:36
0

DIREKTOR BEOGRADSKE BERZE IVAN LEPOSAVIĆ PODNEO OSTAVKU

Direktor Beogradske berze Ivan Leposavić saopštio je da je podneo ostavku na tu poziciju, dodavši da je odluku doneo u svetlu novih profesionalnih izazova i prilika kojima planira da se posveti u narednom periodu.

On je izrazio zahvalnost na ukazanom poverenju i prilici da u ulozi izvršnog direktora doprinese pozitivnim promenama na Berzi.

Ovo iskustvo je za mene bilo izuzetno dragoceno i inspirativno, i ponosan sam na zajednički postignute rezultate. S tim u vezi, uveren sam u svetlu budućnost Beogradske berze i verujem da će nastaviti da se razvija i postane ključna tačka razvoja tržišta kapitala“, naveo je Leposavić u objavi na LinkedInu.

VUČIĆ SA AMBASADORKOM NEMAČKE: Zahvalio sam Nemačkoj na podršci našem EU putu i investicijama u našoj zemlji (FOTO)

Leposavić je na čelo Beogradske berze došao u septembru 2023. godine, kada je nasledio dugogodišnjeg direktora Sinišu Krnetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter