Izvor: BSC HAPPY
06.08.2024 u 21:15
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Kamala Haris izabrala Tima Volca za svog kandidata za potpredsednika Amerike

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Verovatno je u srži ovog problema to što je centralna banka Japana već godinama nastavila da vodi politiku ekstremno niskih kamatnih stopa, odnosno tek je odustala od nulte kamatne stope, dok je japanski jen doživljavao rekordnu nisku vrednost prema američkom dolaru što jeste pogodovalo japanskim izvoznicima, Japan je jedna od najvećih izvozno orjentisanih ekonomija, a kada vaša valuta ima nižu vrednost u odnosu na konkurencke valute na tržištima na kojim izvozite onda je vaša roba povoljnija i jeftinija rekla je prof. Dr Dragana Mitrović.
  • Tramp se sada nalazi u izuzetno povoljnoj situaciji u trci za predsednika SAD on je zabeležio nekoliko važnih rezultata, dakle prvo se oslobodio pritiska od suđenja zaista je dobio Bajdena u duelu nakon toga kao pravi junak preživeo je atentat, moram da kažem da i u izborima porodica igra svoju ulogu, bilo je impresivno čak i za one koji nisu simpatizeri Trampa kada su videli da je njegov sin veoma uspešno vodio to veče rekao je prof. Dr Dragan Petrović.
  • Ono što je interesantno a nije u fokusu, nastavljeni su pregovori Hamasa, Izraela i SAD onu su najavili nastavak mirovnih pregovora koji su bili na njihovu inicijativu. Mi ovde govorimo o nečemu sa čim se nismo susretali, govorimo o Gazi i o ljudima koji imaju na raspolaganju dnevno 4,7 litara vode, o ljudima koji nemaju škole i koje ubijaju non stop to je ono što treba sprečiti rekao je novinar Dragan Vujičić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter