Izvor: KURIR
06.08.2024 u 21:00
0

OVAJ ČOVEK JE NOVI VOĐA HAMASA: Jahja Sinvar organizovao napad na Izrael 7. oktobra

Palestinski pokret Hamas, kojeg SAD i EU smatraju terorističkom organizacijom, saopštio je u utorak da je za svog novog vođu izabrao Jahju Sinvara, svog najvišeg zvaničnika u Pojasu Gaze koji je organizovao napade 7. oktobra na Izrael.

invar se nije pojavljivao u javnosti od napada na jug Izraela 7. oktobra u kojem je, prema izraelskim podacima, ubijeno 1.200 ljudi i oko 250 uzeto za taoce, što je pokrenulo izraelsku kampanju u Pojasu Gaze.

NOVE INFORMACIJE O NAPADU NA GRANICU: Hitno se oglasilo rusko ministarstvo odbrane

Palestinske zdravstvene vlasti u Pojasu Gaze pod kontrolom Hamasa navode da je u izraelskim napadima ubijeno skoro 40.000 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter