Izvor: kurir
06.08.2024 u 22:50
0

POZNATI PEVAČ PLJAČKAO U INOSTRANSTVU: Nisam se pokajao, ONI IMAJU PARE

Pevač Sloba Đurković, važi za jednog od angažovanijih pevača, koji napravi nezaboravnu atmosferu gde god nastupa, a sada je otkrio i kako je izvršio jednu međunarodnu pljačku.

-Nema šta, tajna je u harizmi, tajna je u iskustvu 19 godina u kafani i mislim da me je to dovelo do tog stadijuma da umem da prepoznam šta je ljudima u tom trenutku potrebno, kad se opuste uz čašicu, dve, tri. A moje je umeće da uzmem i neku novčanu nadoknadu za to – priznao je Sloba.

Pevač je otkrio kako je izvršio pljačku na ciriškom aerodromu, a za sve je krivac jedna njegova strast.

-Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali i da me osude baš me briga. Imao sam jednu simpatičnu situaciju kada sam krenuo za Švajcarsku, i to u periodu pre nekih sedasm osam godina kada sde pojavio onaj „Pako Raban Milion“. U tom periodu su pripadnici romske nacionalnosti išli po pumpama i prodavali one šećerne vodice, ali ambalaža je bila original. Ja lepo to kupim i na aerodromu u Cirihu ja sam samo zamenio, stavio sam šećernu srpsku vodicu a uzeo original, stavio u torbicu i otišao – ispričao je Sloba.

KUM LEPE BREME I BOBE ŽIVOJINOVIĆA NA LISTI 2.000 NAJBOGATIJIH LJUDI NA SVETU: On ih je venčao, a sada ima MILIJARDE

On je priznao i da je bio u strahu zbog krađe koju je počinio.

-Onda sam se bojao u avionu kakav sam maler da će da kažu: „Stop, Slobo sleći i vraćaj parfem“ – naglasio je Sloba.

Kada je napokon stigao kući sa parfemom laknulo mu je, ali nije mnogo pridavao pažnje ovom neočekivanom delu.

-Iskreno i nisam se kajao, oni imaju pare, taj jedan pafrefem kjji je tada koštao oko 100 franaka, šta to ima veze. Ništa to nije bilo nešto naročito – dodao je Sloba.

Pevač je priznao i da je imao podršku supruge nakon što je njoj ispričao za ovaj „incident“.

-Ništa mi nije rekla, lepo je mirisala i ona i cela kuća. Znate u to vreme original parfem! – pohvalio se pevač koji je priznao da ipak nikada više nije ponavljao ovaj incident, niti će – rekao je Sloba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter