Izvor: ALO
07.08.2024 u 13:04
0

DA LI OVO MAJKA MOŽE DA RODI: Pevačica prokomentarisala Jelenu Karleušu, zanemela zbog ovih kadrova

Jelenina koleginica nije krila oduševljenje

Pop diva Jelena Karleuša nalazi se na crnogorskom primorju.

Jelena u pauzama od nastupa uživa provodeći slobodno vreme na jahti, odakle često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

„UPALA JE U STAN I ŠAMARALA MOG MUŽA“: Stravične optužbe na račun supruge Slobe Radanovića, podneta i krivična prijava, ovo su detalji

Pevačica je pre nekoliko dana pokazala savršeno telo u bikiniju, a njen izgled je sada prokomentarisala koleginica, Zorica Marković.

Zorici su novinari pokazali Jelenin vruć snimak sa jahte, gde je pozvala svoju publiku na nastup u Budvi, a osim izvajanog tela, Karli je pokazala i pletenicu koja joj je virila iz minijaturnih gaćica.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Jao majko sveta. J**** li ti sunce, šta je ovo? Jao Jelena… Da li ovo majka može da rodi? – zapitala se Zorica za „Radio svetski“, koja je bila oduševljena koliko Jelena dobro izgleda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter