Izvor: alo
07.08.2024 u 17:13
0

DRAMA U BUDVI: Barbara Bobak napadnuta na nastupu, hitno reagovali iz njenog tima, evo šta se desilo

Nakon što je problem rešen, Barbara se obratila publici i izvinila se

Pevačica Barbara Bobak sinoć je održala spektakularan nastup u Budvi, ali nije sve proteklo onako kako je i planirala.

Na sceni je Barbara nastupala u atraktivnom kožnom outfitu, kada je tokom njenog performansa došlo do iznenadne neprijatne situacije koja je naterala da se na trenutak zaustavi.

Dok je pevala, mikrofon joj je iznenada okupirala smrdibuba.

CECIN BIVŠI I MISICA POSTAJU RODITELJI: Jovana Ljubisavljević u drugom stanju (FOTO)

– Stavite pauzu! Ne mogu, majke mi! – uzviknula je Barbara, dok je član njenog tima brzo intervenisao da je ukloni.

Nakon što je problem rešen, Barbara se obratila publici i izvinila se, ponovo otpevavši pesmu koju je prethodno prekinula.

– Izvinjavam se, imala sam smrdibubu na mikrofonu – rekla je Barbara, što je publiku nasmejalo.

Barbara brani Desingericu

Ministarstvo kulture i medija Crne Gore izrazilo je veliku zabrinutost povodom nedavnih nastupa repera Dragomira Despića, poznatog kao Desingerica, u njihovoj zemlji uz isticanje da oštro osuđuju svaki oblik umetničkog izraza koji promoviše nasilje i netoleranciju.

Povodom toga se oglasila i Barbara Bobak, te je dala svoj sud na ovu temu.

– Ispratila sam, videla sam. Što se više ponavlja to pitanje, sve više počinjem da mislim da je to jedan, u njegovom stilu, genijalan marketinški potez, jer svi pričaju o njemu i novinari sve žive pitaju o njemu. Svako ima neko svoje mišljenje, ali o njemu se priča i on je glavna tema. E sad, da li se to meni sviđa ili ne, to nije bitno. Bitno je da li se tim ljudima koji su na njegovom nastupu to sviđa, a činjenica je da im se sviđa. Zato što dolaze i zato što podmeću glavu da im renda sir po glavi, tako da, ko sam ja da tu nešto osuđujem? – iskrena je bila ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter