Izvor: bsc happy
08.08.2024 u 13:56
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Dešavanja na Bliskom Istoku

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Sa našim današnjim gostima razgovaramo na temu dešavanja na Bliskom Istoku sa Američke tačke gledišta

Gosti današnje emisije aktuelnosti su:

Advokat, Vladan Glišić

Novinar, Slobodan Jovanović

 

Portpalor Stejt Departmenta Miler, izjavio je da odgovor Irana ni na koji način neće biti u interesu iranskog naroda a sa druge strane propalestinci šalju poruke podrške tako što blokiraju američke banke.

Komentar našeg gosta Vladana Glišića na Milerovu izjavu da su SAD uvek branile Izrael i da će nastaviti da ga brane u slučaju napada Irana, bio je vrlo jasan.

On je izjavio da Stejt Department ne krije svoje licemerje podržavajući Izrael u njihovim napadima na ostale zemlje a to isto je “ zabranjeno“ Iranu.

“Iran je sada hteo ne hteo gurnut u situaciju da mora da reaguje a SAD to negiraju“ izjavio je on

Slobodan Jovanović je podelio sa nama svoje mišljene o tome kako će se stvari sada odvijati kada Hamas ima novog lidera

On je izjavio da tu sada ima nekoliko mogućnosti koje Iran ozbiljno razmatra jer je on sada na potezu, od toga šta će Iran sada da uradi zavisiće mnogo toga u budućnosti. Dodao je da Rusija pokušava da umiri Iran da ne reaguje na prvokacije. Jer kada bi Iran odgovorio SAD bi mogli da se umešaju, tako da se čine veliki napori da se to izbegne i da Iran ne odgovori na provokaciju i ne naprave neki preteran potez.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter