Izvor: KURIR
09.08.2024 u 17:56
0

PIJANI VOZILI PO NOVOM PAZARU I TUTINU PA PRAVILI UDESE: Pune ruke posla za saobraćajnu policiju, više hapšenja zbog bahate vožnje

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

– Na putu Sjenica – Novi Pazar muškarac (58) je vozeći neregistrovani „pasat“, sa 2,61 promil alhohola u organizmu i bez vozačke dozvole, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u „pasat“ kojim je upravljao muškarac (31) – navode u MUP-u.

Njemu je određeno zadržavanje, nakon čega je u skraćenom postupku sproveden u Prekršajni sud u Sjenici koji ga je osudio na zatvorsku kaznu u trajanju od 40 dana.

Tutinu muškarac (64) je, vozeći „mercedes“ unazad sa 0,67 promila alkohola u organizmu udario u „audi“ kojim je upravljala žena (51), koja se uključivala u saobraćaj, a u Sjenici vozač „nisana“ (56) je vozeći sa 0,23 promila alkohola udario u „reno“ kojim je upravljao muškarac (52), a koji se kretao iz suprotnog smera.

Ova dvojica vozača su isključena iz saobraćaja i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter