Izvor: ALO
09.08.2024 u 18:46
0

PEVAČ BEZ DLAKE NA JEZIKU O JELENI KARLEUŠI: Čeka se njena hitna reakcija

Nije krio da ima poštovanja prema njoj, a onda je rešio da malo ublaži sukob

Reper Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je sukob sa Jelenom Karleušom.

Sve je počelo kada je on dao svoje mišljenje o njenim albumima, nakon čega je Karleuša oplela po numeri koju je on izveo sa Cecom, a sada se Vojaž rešio da spusti loptu.

– Karleušu poštujem. Mislim, ja to pričam od samog početka. Ona se naljutila zato što sam prokomentarisao, dao lično mišljenje, da prvi deo njenog albuma nije bio toliko dobar, koliko drugi. Drugi deo albuma ima pesme koje su stvarno fenomenalne i to sam istakao više puta. Ali, ja prema njoj imam veliko poštovanje. Ona ima mnogo veliku karijeru i mnogo je tu dugo. I ona stvarno zna šta radi i ono što sam 100% siguran je da koliko god to sad izgledalo… Negde duboko u sebi verujem da sve što ona radi, radi promišljeno i performansa radi. Ne verujem da ona u svim milionima koje ima i u životu raskošnom koji živi, bez brige, sa prelepom porodicom, da nju baš boli uvo šta radi Vojaž ili šta radi bilo ko. Mislim da ona to radi zato što zna kako performans treba da se radi i zato je rispektujem – rekao je on za Telegraf.

ZORANA MIĆANOVIĆ OŠTRO PROKOMENTARISALA STARIJE KOLEGE: Ove reči im se nikako neće svideti
Karleuša: „Vojaž neće dočekati kraj godine u šoubizu“

Pop diva Jelena Karleuša imala je spektakularan nastup na Music Week festivalu, na Ušću, a potom je dala intervju u kojem je brutalno isprozivala Mihajla Veruovića Vojaža.

– Došlo je do smene generacija, do nove publike. Znam da klinci vole da svašta bacaju na binu tokom festivala, ali sam ja imala sreću da su bacali ruže i medvediće. Hvala klinci i hvala svima! – rekla je Jelena posle nastupa, a onda se dotakla mlađih izvođača koje vole tinejdžeri.

– Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe, kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? – navela je Karleuša, pa precizirala:

– Vojaža znam kako izgleda, a za ove druge čak ne znam ni kako izgledaju. Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter