Izvor: 24 sedam
10.08.2024 u 11:45
0

VELIKI POŽAR U BARU: Vatra blizu stambenih objekata, vatrogasne ekipe su na terenu (VIDEO)

Osim ovog požara, barski vatrogasci su angažovani i na gašenju požara u Brčelima

U Baru je jutros izbio požar u naselju koje se nalazi uz reku Željeznicu, prenosi portal Bar Info.

Požar je izbio jutros oko osam sati, a vatra je blizu stambenih objekata. Plamen je zahvatio nisko rastinje na Bulevaru dinastije Petrovića.

Kako su saopštili iz crnogorske Službe zaštite i spašavanja, požar je lokalizovan.

 

– Služba zaštite i spašavanja angažovana je na gašenju požara koji je prijavljen jutros u 7.58 sati, uz reku Željeznicu. Pozar je lokalizovan i ekipe trenutno rade na “čišćenju” terena da bi eliminisali moguće širenje pozara. Na istoj lokaciji imali smo intervenciju jutros u 1.19 sati, kao i pre nekoliko dana u jutarnjim časovima. Još jedan apel građanima da se pridržavaju Naredbe o zabrani loženja vatre i da svojim aktivnostima ne ugrožavaju ljudske živote i imovinu sugrađana i turista koji su u poseti našoj opštini – saopštio je za Radio Bar i Bar Info komandir službe, Aco Vulević.

Osim ovog požara, barski vatrogasci su angažovani i na gašenju požara u Brčelima, koji je juče gašen helikopterima Vojske Crne Gore, ali se sinoć ponovo aktivirao. Stanje na terenu se prati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter