Izvor: 24sedam.rs
10.08.2024 u 17:56
0

TEŽAK SUDAR KOD POŽAREVCA: Povređene majka i ćerka

Težak sudar dogodio se danas posle isključenja za Požarevac, u smeru ka Nišu.

Irena Savkov iz Dobrovoljno vatrogasnog društva Palilula opisala je udes koji se danas dogodio u smeru ka Nišu

„Naišli smo na kolonu vozila i pretpostavili da je došlo do nezgode. Automobil je bio na krovu u brzoj traci, pružili smo prvu pomoć povređenima“, ovim rečima je Irena Savkov iz Dobrovoljno vatrogasnog društva Palilula opisala udes koji se danas dogodio kod Požarevca.

Prema njenim rečima, ona i DVD Palilula su bili u prolazu sa tri automobila i sedam operativaca kada su naišli na ogromnu kolonu vozila.

– Pretpostavili smo da je došlo do saobraćajne nezgode. Probili smo se kroz saobraćajnu gužvu i došli do mesta nesreće. Auto je bio na krovu u brzoj traci. Pružili smo prvu pomoć povređenima,  majci sa šestogodišnjom ćerkom. Uklonili smo akumulator sa vozila i postavili u blizini šest PP aparata – opisala je ona kako je izgledala njihova pomoć učesnicima u nezgodi.

VOZAČ POGINUO NA MESTU: Isplivali detalji jezivog udesa na Ibarskoj magistrali

Savkov dodaje da su dežurali da se vozilo ne zapali.

– U međuvremenu je obaveštena saobraćajna policija, vatrogasci i Hitna pomoć. Oni su ubrzo stigli na lice mesta i povređena lica su zbrinuta. U dogovoru sa saobraćajnom policijom napustili smo mesto nesreće – rekla je ona

Podsetimo, težak sudar dogodio se danas posle isključenja za Požarevac, u smeru ka Nišu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter