Izvor: BSC HAPPY
10.08.2024 u 21:05
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Neuspeo proboj VSU u Kurskoj oblasti

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

  • Ne vidimo i ne osećamo poraz naših košarkaša od Amerikanaca već samo neprevdu jer smo zaslužili zlatnu medalju, pokazali smo im da nisu oni dream team, već smo to mi. Kod Amerikanaca ništa nije izvan politike – rekao je Dragoslav Bokan gostujući u emisiji na temu košarkaške utakmice. Ono što ide najviše Rusima u korist je to što oni ne tretiraju Ukrajince kao neprijatelje već kao protivnike, a Ukrajinci Ruse kao neprijatelje. Zbog toga je strašno važno da Rusi podignu nivo svoje spremnosti na žešći rat – rekao je Bokan na temu sukoba Rusije i Ukrajine.
  • Pobeda duše je ono što je uradila reprezentacija Srbije – rekao je Nemanja Antić, ekonomista. Kao odgovor na pitanje da li je akcija i upad Ukrajinaca na rusku teritoriju dirigovan sa zapada, Antić smatra da je ideja bila da se u stranim medijima opravda količina naoružanja i korišćenje oružja kontraofanzivom.
  • Da je sprečen još jedan prodor Ukrajinaca na rusku teritoriju sa ciljem da dubokim ulazom obezbede što veće gubitke na istoj, probiju i obustave napad, uz saradnju sa američkim snagama – smatra pukovnik Srbobran Radić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter