Izvor: KURIR
10.08.2024 u 21:07
0

VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM: Novi detalji stravičnog sudara na putu za Rašku, poginula jedna osoba

Danas oko 13 časova došlo je do stravičnog sudara putničkog automobila niških registarskih tablica i autobusa na putu od Kraljeva ka Raškoj u mestu Ušće.

– Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, nažalost jedna osoba koja je bila u automobilu je izgubila život u ovom sudaru, osoba koja je takođe bila u vozilu niških registarskih tablica je odmah prevezena u bolnicu u Novom Pazaru – kaže izvor.

MOTOCIKLISTA POGINUO NA MESTU: Detalji tragedije na auto-putu Beograd-Niš

Inače, autobus koji je učestvovao u sudaru je podgoričkih registarskih tablica, međutim, još uvek se ne zna stanje svih učesnika u saobraćaju.

 

Saobraćaj na ovoj deonici bio je u potpunosti obustavljen, a policija je satima obavljala uviđaj na licu mesta, nakon čega će se znati više informacija.

– Slike sa lica mesta su jezive. Koliko smo mogli da čujemo dok stojimo u koloni, vozač automobila je nastradao, a suvozač je povređen. Takođe, čuli smo da je vozač autobusa izgleda zaspao za volanom. Ne znamo da li je to zaista tačno, kaže za RINU jedan od očevidaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter