Izvor: BSC HAPPY
11.08.2024 u 14:54
0

POSLE RUČKA: Olimpijada i naši sportisti

U našoj današnjoj emisij Posle ručka sa našim gostima razgovarali smo o Olimpijadi i našim sportistima

Dejan Anđus, sportski novinar prognozira tri gola razlike za Hrvate, prezadovoljan je našim rezultatima a osvojenih šest medalja smatra fantastičnim uspehom koji je mnogo veći nego što to pokazuje broj.

Dane Korica, bivši olimpijac u atletici kao učesnik i nekadašnji takmičar se svog iskustva u Olimpijskom selu još uvek rado seća i kaže da je do današnjih dana ostao u kontaktu sa jednim sportistom iz Japana sa kojim je postao prijatelj.

Dušan Kovačević, bivši olimpijac u veslanju sa aspekta učesnika i takmičara zaključuje da su Olimpijske igre mnogo više od sportskog takmičenja, da su one jedina globalna stvar koja se dešava u sadejstvu svih nacija i da predstavljaju promociju velikih i važnih vrednosti i ideja na univerzalnom nivou.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter