Izvor: Kurir
12.08.2024 u 11:35
0

NEVEROVATAN BROJ GREŠAKA NA ŠTETU SRBIJE: Sve na jednom mestu

Košarkaši Srbije vratili su se sa Olimpijskih igara iz Pariza kao heroji nacije. Zaslužili su zlato, ali im je oko vrata na kraju ipak zasijala bronza - najsjajnija bronza u istoriji!

Najbolju košarku igrali su naši momci u Parizu, uspeli su da odirže čas košarke moćnom američkom „drim-timu“, ali im se nije dalo da prođu u veliko finale.

PONOS I RADOST SRBIJE: OVAKO su naši ŠAMPIONI proslavili MEDALJE!

Gotovo perfektan meč odigrali su u polufinalu protiv Amerikanaca, ali protivnik je uz obilatu pomoć sudijske trojke uspeo da napravi preokret i na kraju slavi sa 95:91.

Sramni Ademir Zurapović (Bosna i Hercegovina), Hulio Anaja (Panama) i Martins Kozlovskis (Letonija) delili su pravdu i množili nepravdu na tom meču.

Izveli su pljačku kakvu košarkaški svet ne pamti. U prva tri perioda igre suptilno su navlačili za Amerikance, a u poslednjoj, kad su shvatili da Orlovi grabe ka pobedi, nisu se više ni trudili da prikriju svoj lopovluk. Otimali su iz očiju!

Za kratko vreme viđen je neverovatan broj grešaka na štetu Srbije. Radili su Ameri šta su hteli – držali sa dve ruke naše igrače, vukli, udarali, pravili korake, gazili aut linije… A arbitri su okretali glave i pravili se ludi. S druge strane, kad god bi neki naš igrač nekoga samo popreko pogledao oglasila bi se pištaljka istog momenta! Kriterijum za gađenje!

Na društvenim mrežama pojavila se video kompilacija na kojoj su izdvojene sve skandalozne sudijske greške na štetu naše reprezentacije.

Pogledajte ovu oružanu pljačku!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter