Izvor: bsc happy
12.08.2024 u 15:26
0

POSLE RUČKA: Zavisnosti od mobilnih telefona

U našoj današnjoj emisij Posle ručka sa našim gostima razgovarali smo o zavisnosti od mobilnih telefona

  • Najlakše je bilo koju vrstu zavisnosti prepoznati kada vi postanete uznemireni kada toga nečeg nema, kada vi morate da posegnete bukvalno u svakom trenutku za telefonom i to jeste u jednu ruku vrsta reakcije koju ne možemo da kontrolišemo, mi smo zavisni u onom trenutku kada nemamo nikakvu vrstu samokontrole i osećamo iznutra istinsku potrebu da moramo i kada toga nema osećamo uznemirenost rekla je psihoterapeut Snežana Anđelić.
  • Smatram da nismo svesni količine opasnosti od društvenih mreža i interneta, to je industrija koja se svakoga dana razvija sve više dakle stalno su nam dostupni novi sadržaji. Državna kontrola društvenih mreža i generalno interneta je najbolja u Kini, oni se najbolje brinu o svom stanovništvu ali moram da kažem da se meni najviše sviđa put kojim idu Rusi oni su probali da zadrže delimično a da ukinu ono što baš nikako ne mogu da kontrolišu rekao je ekspert za informacioni rat Slobodan Stojičević.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter