Izvor: ALO
12.08.2024 u 16:03
0

UDARILI BEBU STEFA KARIJA: Žena legendarnog košarkaša nije mogla da veruje kroz šta prolazi (VIDEO)

Opšti haos u Parizu i to u režiji supruge Stefa Karija i tamošnje policije

Ajša Kari prošla je kroz pravu dramu posle finala Olimpijskih igara u predstonicu Francuske.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se da je Ajša Kari bila u sukobu sa francuskom policijom koja nije bila nimalo nežna prema njoj.

Policija joj nije dozvoljavala da prođe gde je želela – prosto jer su dobili takve instrukcije zbog visokih mera opreza jer su stotine važnih lica prisustvovala meču uključujući i predsednika Emanuela Makrona – da bi se posle polemike sve završilo i suzama.

POKAZALI SMO TAJ SRPSKI INAT: Košarkaška legenda uključila se iz Francuske i poslala poruku BRONZANIMA

Navodno, neko je u gužvi odgurnuo Ajšu Kari i tom prilikom je udario njenu bebu koju je nosila u „kenguru“. U sve se umešao i košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin koji je pobesnoe na policajce zbog tog „neljudskog poteza“, pa je zato ušao u raspravu sa njima.

– Čak i posle toga što su udarili bebu u glavu, ništa ne možete da uradite da ih odvedete odavde? – ponavljao je Grin koji nikako nije mogao da se složi sa policijskim službenicima.

Pogledajte i iz drugog ugla kako je izgledala njihova rasprava u Parizu, uz podsećanje da se Stef Kari nije oglašavao:

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter