Izvor: KURIR
12.08.2024 u 16:19
0

JOŠ SE NE ZNA KO JE UBIJENI SLOVENAC ZBOG KOG JE UHAPŠENA POLICAJKA: U zatvoru i njena 2 dečka

Idenitet muškarca koji je, kako se sumnja, ubijen 2019. godine na teritoriji Sombora, zbog čega je policija pre desetak dana uhapsila Kristinu K. (45), pripadnicu Uprave granične policije, još uvek nije utvrđen.

Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru koje vodi istragu, utvrđivanje identiteta ubijenog muškarca, čije je telo pronađeno zakopano na Monoštorskom putu, još je u toku.

– Više javno tužilaštvo u Somboru naredbom o sprovođenju istrage pokenulo je krivični postupak protiv Predraga B. iz Vrbasa i Kristine K. iz Sombora, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubisto u saizvršilaštvu, te protiv osumnjičenog Dalibora Š. iz Sombora zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela – rečeno je Kuriru u VJT Sombor.

Kako su dalje naveli, osumnjičeni Predrag B. i Dalibor Š. još uvek nisu izneli svoje odbrane u tužilaštvu, dok Kristina K. jeste, te joj je određen pritvor do 30 dana.

PRIZNAO IZVRŠENJE KRIVIČNOG DELA: Petar na Gazeli više puta udario vozača koji ga je pitao zašto svira

Podsetimo, policija je 1. avgusta saopštila da je policijska službenica uhapšena zbog sumnje da je sa saučesnicima počinila ubistvo pre pet godina.

– Kao direktni izvršilac ubistva označen je Predrag B., koji se već nalazi u zatvoru zbog drugog krivičnog dela. Naime, sumnja se da je sredeinom 2019. godine policajka odvezla svog dečka Predraga B. do jednog zabačenog salaša gde se on našao sa izvesnim državljaninom Slovenije po imenu Tomas. Predrag B. je tada, kako se sumnja, uzeo službeni pištolj od Kristine K. i ubio Slovenca. Potom se vratio u kola, ali devojci nije vratio oružje, već je počeo da je ucenjuje i da joj preti – podseća naš izvor i dodaje da je Kristina K. nekoliko meseci kasnije odlučila da premesti telo ubijenog Slovenca.

– To je, kako se sumnja, učinila sa Daliborom Š., koji se takođe već nalazi iza rešetaka zbog drugog krivičnog sela. Telo su zakopali ispod drveća oraha na Monoštorskom putu – kaže izvor.

Policija je 24. jula na pomenutoj lokaciji zaista pronašla ljudski skelet, a posmrtni ostaci poslati su na DNK analizu kako bi se utvrdio identitet.

– Na institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu iz butne kosti je izvađen uzorak za DNK analizu. Navodno, radi se o mlađoj muškoj osobi. Takođe, naši istražitelji u konatku su sa kolegama iz Slovenije i u toku je razmena podataka kako bi se što pre došlo ko je ubijen pre pet godina na teritoriji Sombora – objašnjava izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter