Izvor: 24 sedam
13.08.2024 u 11:35
0

DOSETIO SE: Kako uneti višak prtljaga u avion

Umesto u kofer, mladić našao presmešan način da unese gomilu garderobe u letelicu

Mnogi koji se ovih dana zapute na letovanje avionom, mogu imati problem sa težinom prtljaga.

AKO SE KUPATE U RECI OVO MORATE ZNATI: Koje vas sve opasnosti vrebaju

Naime, dozvoljena težina prtljaga se najčešće kreće od 20 do 23 kilograma za kofere koje predajete na „čekiranje“ a ručni prtljag može biti od pet do deset kilograma.

Međutim, udruženje za zaštitu potrošača „Efektiva“ objavilo je na svojim društvenim mrežama video-snimak na kome se vidi „snalažljivi“ putnik koji je uspeo da unese „višak“ garderobe u avion.

– Ako ste ovih dana, tražeći opciju letovanja, naišli na aranžman sa avio prevozom u kom je predviđen unos onog minimalnog prtljaga u, evo opcije kako da rešite taj problem i na letovanje ponesete dovoljnu količinu garderobe – navodi se u objavi.

Naravno, mnogi su komentarisali ovo a neki su čak priznali da njihova deca na sebe oblače viškove garderobe kako bi im kofer bio u meri.

Ipak, veliki broj ljudi shvatio je da je reč o „ismevanjima aranžmana sa minimalnim brojem prtljaga i kilaže“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter