Izvor: ALO
13.08.2024 u 18:09
0

ROKVIĆ DOBIO POKLON OD OLIMPIJACA: Pevač se javno pohvalio, evo šta je poneo kući sa proslave

Nikola se pohvalio poklonom

Nikola Rokvić je bio jedan od „osam odabranih“ pevača, koji su sinoć pevali na proslavi organizovanoj u čast naših olimpijaca.

Kako je istakao, Rokvić je s ogromnim nestrpljenjem i radošću čekao trenutak da uzme mikrofon, a priliku da zapeva na jednom takvom događaju, doživeo je i kao veliku čast i privilegiju.

– Čast i privilegija je pevati ovakvim ljudima. Živela Srbija! Slava bogu – naveo je Nikola, uz fotografiju s Novakom Đokovićem i košarkašima.

nikolarokvic instagram screenshot

 

Potom je Nikola na svom Instagram profilu objavio fotografiju u majici Vaterpolo saveza Srbije, koju mu je jedan od sportista potpisao. Reč je o poklonu, koji mu je uručio vaterpolista Dušan Mandić.

HOLIVUDSKA OSKAROVKA MAMI UZDAHE: U skroz providnoj haljini na crvenom tepihu

– Komša moj, zlatni – javno se Mandiću zahvalio Nikola, uz čije pesme su se, kao i hitove njegovih kolega, naši olimpijci veselili do jutra.

Novak nije mogao da sakrije emocije!

Pevač Nikola Rokvić sinoć je nastupio na proslavi naših olimpijaca, gde je svojim emotivnim izvođenjem pesama dirnuo mnoge prisutne, a posebno našeg zlatnog tenisera Novaka Đokovića.Poznato je da su Novak i Nikola dugogodišnji prijatelji, pa nije iznenađenje što je Rokvić bio jedan od „8 odabranih“ pevača pozvanih da uveličaju ovo slavlje svojim nastupima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter