Izvor: BSC HAPPY
13.08.2024 u 20:43
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Medvedev: Kijev će biti kažnjen zbog terorističkih napada na Kursku oblast

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

  • Trenutna situacija u oblasti koja je napadnuta je veoma diskutabilna, videćemo koje su posledice upada i šta se dešava sa Ukrajincima prvenstveno šta su želeli da postignu kao i šta se dešava sa oružanim snagama Rusije, Ukrajinci su ovim potezom prešli crvene linije, proces mirovnih pregovora se na ovaj način samo odugovlači pomera se u neko nepredvidivo vreme a to je verovatno i bio cilj oružanih snaga Ukrajine rekao je oficir RV I PVO u penziji Đorđe Aničić.
  • Stabilizacija u Kurskoj oblasci je svakako sledeći korak Rusije kao i pokretanje kontra ofanzive i proterivanje ukrajinskih snaga koje su okupirale preko 25 naseljenih mesta u ovoj oblasti, smatram da nije realan scenario da se Ukrajinci duže zadrže i razviju ofanzivu većih razmera, svakako da su ostvarili uspeh koji se mora priznati, ruske granične službe su iznenađene ali scenario dužeg zadržavanja ovih naseljenih mesta po mom dubokom ubeđenju nije realan rekao je Marko Blažić (Centar za društvenu stabilnost).
  • Ovo je jedna igra koju Amerika decenijama servira i isporučije svetu, gde sa jedne strane ispod javnog radara rade jednu stvar a onda u javnom prostoru rade kontra stvar pa sad neka se publika snađe u svemu tome. Ono što je bitno su upravo dela koja SAD isporučuju ostatku planete a to je napad na Kursk rekao je analitičar Milan Vilić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter