Izvor: Alo
14.08.2024 u 11:02
0

NA SMRT MAJKU IZUDARAO OKLAGIJOM: Horor scena u Nišu

Ubistvo je počinjeno oklagijom, a osumnjičeni je potom leš čuvao u stanu.

Nišlija M. M. (48) ubio je svoju majku Stanu (78), pre dvanaest godina udarivši je više puta oklagijom.

POTRAGA ZA VOZAČEM SA KARABURME: Kolima ubio mladića (28) dok je prelazio ulicu

Sumnja se da je do ubistva došlo  dva-tri dana pre nego što su su rođaci poslednji put videli nesrećnu ženu. Telo je je otkrila sestra ubice kojoj je bilo sumnjivo što se majka ne javlja na telefon.

– Ubistvo se dogodilo u kuhinji u njihovom stanu. Starica je na smrt izudarana oklagijom. Nakon ubistva, osumnjičeni je na ulazna vrata postavio plinsku bocu u nameri da je zapali ako neko pokuša da uđe. Međutim, prilikom hapšenja nije pružao otpor – rekao je tada izvor iz policije i nastavio:

– Radi se o psihijatrijskom bolesniku koji je pre nekoliko godina sebi odsekao polni organ i bacio ga u šolju. Sa majkom je živeo sam i često ju je maltretirao. Ona je bila bolesna, pod stalnom terapijom, a o njoj je brinula ćerka jer je sin često bio u psihijatrijskim ustanovama.

Ubistvo je počinjeno oklagijom, a osumnjičeni je potom leš čuvao u stanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter