Izvor: Alo
14.08.2024 u 11:30
0

DRIM TIM MAŠIO KOŠEVE JER NISU HTELI DA IDU NA DOPING TEST: Sve je namešteno

Bivši NBA as i direktor reprezentacije Grent Hil otkrio je neke šokantne detalje.

Na Olimpijskim igrama 1996. godine kada je i sam igrao za SAD i osvojio zlato, malo je reći da su njegovi saigrači i on bili privilegovani.

KONAČNO JE OSVOJIO TITULU KOJU JE ČEKAO CELU KARIJERU: Patrik Muratoglu progovorio o Đokoviću

– Bilo je sjajno, osvojili smo zlato, imali smo sjajan tim, ali ima jedna istinita priča. Niko nije hteo da bude najbolji strelac na utakmici jer niko nije hteo da ide na doping test posle. Shvatili smo sistem, uvek su testirali najboljeg strelca. Obično je to bio Karl Meloun. Zato smo u finišu svake utakmice samo dobacivali loptu jedan drugom, niko nije hteo da postigne koš. Svi su mislili da igramo nesebičnu i timsku košarku, a zapravo samo nismo hteli da idemo da doping test i ostajemo još sat vremena posle utakmice u dvorani jer sve to zaista traje dugo – rekao je Hil.

Samo jedan igrač po meču išao je na doping testiranje iako su svi odskakali kvalitetom od drugih ekipa na turniru.

U toj ekipi SAD igrali su, između ostalih, Čarls Barkli, Šekil O’Nil, Karl Meloun, Hakim Olajdžuvon, Skoti Pipen, Redži Miler, Geri Pejton, Dejvid Robinson… U finalu su pobedili upravo reprezentaciju Jugoslavije.

Nikada nije bila da su Ameri povlašćeni i da je veliko pitanje da li je sve kako treba u njihovom slučaju. Šta li je bilo u Parizu ove godine? Ko zna kada ćemo sazanti…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter