Izvor: 24 sedam
14.08.2024 u 11:58
0

DETALJI UBISTVA SRBINA U MARBELJI: Beograđanin upucan s leđa telo pronađeno u luksuznoj vili

Nacionalna policija Španije pokrenula je istragu, a kako se sumnja u vili je bila organizovana žurka tokom koje je došlo do pucnjave

Telo Aleksandra M. iz Beograda, koji je u ponedeljak ubijen, pronađeno je u jednoj luksuznoj vili u blizini Marbelje koju je, kako se sumnja, iznajmljivao.

Prema prvim rezultatima istrage, kako prenose španski mediji, sumnja se da je ubijen jednim hicem iz pištolja koji mu je ispaljen u leđa.

Srbin ubijen kod Marbelje: Izrešetan iz pištolja

– Telo je poslato na obdukciju, koja bi trebalo da bude završena danas. Žrtva je imala jednu prostrelnu ranu od hica ispaljenog u leđa, koja je bila smrtonosna, ali obdukcija bi trebalo da da tačno vreme kada se zločin dogodio, kao i da pokaže da li na telu ima drugih povreda – navode oni.

Nacionalna policija Španije pokrenula je istragu, a kako se sumnja u vili je bila organizovana žurka tokom koje je došlo do pucnjave.

– Još uvek niko nije uhapšen, a policija pokušava da utvrdi identitet osoba koje su bile u vili u vreme kada se napad dogodio, kao i motiv ubistva s leđa – navode oni.

Kako prenose mediji, u ponedeljak u 8.55 sati muškarac je pozvao policiju i prijavio da je čuo pucnjavu. Na mesto zločina brzo su stigli pripadnici Nacionalne policije i zdravstvene službe, ali Aleksandru M. nije bilo spasa. Njegovo telo zatečeno je u lokvi krvi.

– Lekari su zbrinuli još dva muškarca na imanju, ali nisu bili teško povređeni i nije bilo potrebe da budu prebačeni u bolnicu – navode mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima Aleksandar M. je živeo na relaciji Španija – Srbija. Sumnja se da je kod sebe imao i falsifikovana dokumenta, zbog čega se u prvom momentu nije znalo da je ubijeni državljanin Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter