Izvor: 24sedam.rs
14.08.2024 u 15:44
0

KILIJAN MBAPE U CENTRU PAŽNJE: Skandalozno ponašanje

Ovo mu nije prvi put

Novi napadač Real Madrida, Kilijan Mbape, ponovo se nalazi u centru pažnje zbog stvari van terena.

Naime, pojedini evropski mediji prenose alžirske koje tvrde da je Mbape navodno poslao nekoliko poruka bokserki Iman Helif za koju mnogi i dalje sumnjaju da je muško. Navodno, sama Iman je priznala da joj se Francuz udvarao.
– Primila sam stotine poruka od Mbapea, koji je želeo da izađemo posle mog poslednjeg meča – navodno su reči su ove kontroverzne bokserke koje su potresle mreže u poslednjim satima.
Ovo nije prvi put daje Mbape umešan u sličan skandal. Pre izvesnog vremena, Francuz je navodno bio u vezi sa transrodnom Ines Rau s kojom je čak uhvaćen i na jahti.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter