Izvor: Glossy
14.08.2024 u 22:54
0

PLAVI MESEC DONOSI PROMENE: Utiče na sve znakove zodijaka

Od 19. avgusta za mnoge nastupa – preokret

Ukoliko vaša natalna karta pokazuje da imate planete u fiksnim znakovima, pun mesec u Vodoliji mogao bi da ima veliki značaj za vaš dalji život.Naredni pun mesec nastupa 19. avgusta 2024, a u pitanju je takozvani Plavi Mesec, koji će ovog puta bitiu polju horoskopskog znaka Vodolije.

Ovaj astronomski događaj donosi talas električne i revolucionarne energije koja podstiče buđenje i skokove, motivišući nas da promenimo nešto dugoročno.

Pun mesec u Vodoliji posebno će biti značajan za ljude rođene s planetama u fiksnim znakovima (odnosno u Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji). Oni bi mogli da dožive intenzivna osećanja napetosti, nezadovoljstva i frustracije zbog aktuelne životne situacije.

Međutim, pred njima su i proboji i neočekivane promene planova koje bi mogle da ih inspirišu da učine nešto drastično, radikalno, potpuno nepredviđeno.

Ovog meseca,polaritet Lav-Vodolija biće u centru pažnje, a pun mesec će uticati na to kako integrišemo sebe i svoju individualnost u zajednicu i širi kontekst, kako uklapamo svoj kreativni izraz u grupi i kako uslađujemo svoje lične interese sa tuđima.

Tokom vladavine Lava, doba godine koji nas usredsređuje na nas same i na naše kreativne impulse i želje, pun mesec u Vodoliji podsetiće nas na moć povezivanja i saradnje. To je prilika da sagledamo svoje živote sa distance, iz ptičje perspektive, kako bismo prepoznali jesmo li bili previše egocentrični i opsednuti sopstvenim iskustvima, problemima, težnjama… toliko da smo propustili važne stvari koje nas okružuju.

Takođe, naredni pun mesec će nam skrenuti pažnju i na naš odnos prema tehnologiji, internetu i društvenim mrežama, tj. na koji način oni utiči na naš kvalitet života i odnos prema sebi i drugima.

Narednih 20 godina će tema tehnologija i transformacije odnosa između ljudi i nje biti veoma važna zbog tranzita Plutona u Vodoliji, a trenutno Plavi pun mesec u Vodoliji stavlja to pitanje u fokus. Nateraće nas da razmislimo o tome kako izgledaju naši životi i koliko smo opsednuti ekranima, kako ono što vidimo na njima utiče na nas i koliko se oslanjamo na telefon u životu.

 

To je prilika da se oslobodimo navika koje nam ne donose ništa dobro, malo se više oslonimo na sebe i posvetimo se ljudima koji nas okružuju umesto ekranima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter