Izvor: Alo
15.08.2024 u 09:06
0

TREĆI SVETSKI RAT JE NEIZBEŽAN: Genocid, propaganda, cenzura su nova stvarnost

Kim Dotkom upozorava na neizbežnost trećeg svetskog rata

Prema rečima finsko-nemačkog tehnološkog biznismena, čovečanstvo se nalazi pred ambisom te da je „treći svetski rat neizbežan“ i da su „genocid, propaganda, cenzura i namešteni izbori nova stvarnost“.

Rusija pobeđuje ne samo Ukrajinu, već čitav NATO, objavio je finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu.
„Američki dug i sistem štampanja novca se ruši. Zapad klizi u ekonomsku pustoš. Bliski istok je u plamenu. Rusija dominira nad Ukrajinom i NATO-om. BRIKS će okončati američku hegemoniju i lažni poredak zasnovan na pravilima. Maske SAD padaju“, napisao je on na Iksu.

Prema njegovim rečima, čovečanstvo se nalazi pred ambisom, te da je „treći svetski rat neizbežan“, i da su „genocid, propaganda, cenzura i namešteni izbori nova stvarnost“

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u ponedeljak operativni sastanak uz učešće šefova ruskih regiona koji se graniče sa Ukrajinom putem video-konferencije. Rekao je da Kijev svojim delovanjem u Kurskoj oblasti pokušava da unapredi svoje pregovaračke pozicije u budućnosti.

Ipak, kako je dodao, „o kakvim uopšte pregovorima može da se govori sa ljudima koji neselektivno napadaju civile“ i nuklearne objekte.

Napadi na Kursku oblast, prema njegovim rečima, su, takođe, pokušaj da se zaustavi prodor ruske armije, koja, kako kaže, uspešno napreduje u svim pravcima, i to 1,5 puta brže nego pre napada na Kursku oblast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter