Izvor: Kurir
15.08.2024 u 12:52
0

KO JE SRBIN UBIJEN U MARBELJI: Za njim bila raspisana interpolova poternica

Srbija za njim, posle hapšenja kriminalne grupe Živka Bakića koja se sumnjiči za šverc 324 kilograma kokaina, raspisala međunarodnu poternicu

Španska policija i dalje traga za ubicom Saše Momčilovića (36) iz Beograda, koji je u ponedeljak tokom žurke u luksuznoj vili u blizini Marbelje upucao u leđa Srbina za kojim je bila raspisana Interpolova poternica. U vatrenom obračunu, kako su preneli španski mediji, lakše su povređene još dve osobe.

– Saša Momčilović je kod sebe imao falsifikovana belgijska dokumenta, najverovatnije zbog toga što se skrivao jer je Srbija za njim, posle hapšenja kriminalne grupe Živka Bakića koja se sumnjiči za šverc 324 kilograma kokaina, raspisala međunarodnu poternicu

KATARINI REBRAČI PREINAČENA PRESUDA: Osuđena na 34 meseci zatvora

Prema njegovim rečima, sumja se da je Momčilović u trenutku kada je na njega pucano bio u društvu državljana Srbije i Crne Gore.

Podsetimo, kako je saopštio ministar policije Ivica Dačić, ubijeni se sumnjiči da je bio član međunarodne kriminalne grupe i njegov zadatak bio je utovar kokaina na brod, praćenje droge, njeno vađenje iz evropskih luka i dalja distribucija.

Španska policija obavestila je našu policiju da za sada nema dokaza da je njegovo ubistvo povezano sa švercom droge i kriminalnim grupama.

Ubijeni Momčilović je navodno u mladosti bio perspektivan fudbaler.

Bio je poznat i po nadimku Breskvica.Trenirao je fudbal kao klinac, a onda je počeo da se druži sa „navijačima“ i tada je postao problematičan, privođen je zbog tuča, nasilničkog ponašanja, napada na policiju. Takođe je 2014. bio meta napada kada je pucano na njega na Vračaru, ali je tada odbio saradnju sa policijom i nije hteo da ispriča šta se dogodilo – navodi naš sagovornik.

Inače, vlasnik vile u kojoj je ubijen Beograđanin, ispričao je za španske medije da je u kući bila žurka i da je čuo pucnjavu ali da nije video šta se dogodilo. Ispričao je međutim, da je ubica pobegao tamnim automobilom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter