Izvor: Alo
15.08.2024 u 14:28
0

BEOGRADSKI ADVOKAT U HRVATSKOM ZATVORU: Berića uhapsili zbog pesme na Fejsbuku

Beogradski advo­kat Ne­ma­nja Be­rić uhap­šen je 10. avgusta u Hr­vat­skoj na gra­nič­nom pre­la­zu Ba­ja­ko­vo i spro­ve­den su­di­ji za pre­kr­ša­je u Ši­be­ni­ku, ko­ji ga je osu­dio na 15 da­na za­tvo­ra, a Hrvati ga već šest dana kinje i maltretiraju u zatvoru.

Prema saznanjima Berića već šest dana Hrvati mrcvare u zatvoru, ne daju mu veš, garderobu, stvari za ličnu higijenu!

Advo­kat Berić, po­re­klom iz Kni­na, u tom gra­du bio je na od­mo­ru sa još če­tvo­ro ko­le­ga iz Be­o­gra­da. Uhapšen je zbog pevanja patrioteske pesme „Do Dinare niđe ne stajem“ tokom putovanja iz Beograda u Knin, koju je snimio i objavio na društvenim mrežama.

POLICIJA U ĆUPRIJI UPALA ŽENI U KUĆU: Žena bila naoružana do zuba

U po­vrat­ku u Sr­bi­ju, 10. av­gu­sta, po­li­ci­ja ga je za­u­sta­vi­la u Ba­ja­ko­vu. Za­tim je po­zva­na po­li­ci­ja iz Kni­na ko­ja ga je pri­ve­la su­di­ji za pre­kr­ša­je u Ši­be­ni­ku. Be­ri­ću je za­tim iz­re­če­na pre­kr­šaj­na ka­zna od 15 da­na i od­mah je upu­ćen na iz­dr­ža­va­nje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter