Izvor: ALO
15.08.2024 u 18:25
0

BEOGRAĐANI MASOVNO ZOVU HITNU POMOĆ: Evo šta se dešava

Do 17 časova 145 zabeležno je čak intervencija, saopštili su iz beogradske Hitne pomoći

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu intervenisale su tokom danšnjeg dana 145 puta, od toga 44 puta na javnom mestu, a najveći broj intervencija na otvorenom povezan je sa visokom tempraturom, rekli su za Tanjug iz beograske Hitne pomoći.

Iz Hitne upozoravaju građane da bez preke potrebe ne napuštaju domove.

OTKRIVAMO KO JE DROGIRANI VOZAČ SMARTA SMRTI: Poznati zubar na kokainu izazvao nesreću na Karaburmi

Koordinator smene u Hitnoj pomoći Beograd doktorka Biljana Đurić rekla je ranije danas za Tanjug da je u proteklih nekoliko dana usled visoke temperature povećan broj poziva toj službi i savetovala posebno najstarije sugrađane i hronične bolesnike da ne izlaze napolje u periodu između 11 i 17 časova, a sve građane da sa sobom nose vodu, kako bi se hidrirali.

Đurić je savetovala građane da izbegavaju da izlaze napolje u periodu između 11 i 17 sati ukoliko su u mogućnosti, a da ako borave na otvorenom u tom periodu ponesu flašicu vode kako bi nadomestili manjak tečnosti u organizmu, prenosi Tanjug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter