Izvor: Kurir
16.08.2024 u 13:00
0

BRINUO SE O DECI PA IH ZLOSTAVLJAO: Medicinski tehničar odveo dete na kupanje, a onda otkrivene JEZIVE POVREDE ispod pelena

Porodica devojčice koja je preminula u bolnici u brazilskom gradu Gojaniji traži pravdu nakon navoda da je dete pre smrti seksualno zlostavljao medicinski tehničar!

Emanueli Vitorija Roša de Souza (4) godine preminula je 9. maja i to nekoliko dana nakon što je hospitalizovana u državnoj bolnici za decu i adolescente zbog upale slepog creva. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti sepsa nastala usled akutne upale slepog creva.

LEKARI U NEMAČKOJ SVE ČEŠĆE NA METI NASILNIKA: Učestale verbalne pretnje i fizički napadi

Devojčica je prethodno 5. maja prebačena na jedinicu intenzivne nege bolnice u Gojaniji.

Porodica tvrdi da se zlostavljanje dogodilo 6. maja ujutro. Tetka, koja je ispratila devojčicu u bolnicu, tvrdi da su Emanueli iz sobe odveli muškarac i žena koji su se predstavili kao zaposleni u bolnici. Medicinski tehničar ostao je sa detetom dva sata tvrdeći da će je okupati.

Međutim, istog dana, primećene su povrede na genitalijama devojčice prilikom promene pelena. Dan kasnije obaveštena majka je obaveštena da se sumnja na seksualno zlostavljanje nakon čega je pristala da dete pošalje na specijalistički pregled.

– Ta osoba mora da plati. Ne sme da uradi ovo nijednom drugom detetu – rekla je Emanuelina majka.

Policija navodi da bi istraga trebalo da bude završena sledeće nedelje.

Medicinski tehničar uhapšen je 8. avgusta zbog sumnje da je silovao decu u bolnici u Gojaniji. Policija je saopštila da je koristio informacije dobijene u bolnici da identifikuje ugrožene porodice odnosno roditelje koji su morali da budu odsutni tokom hospitalizacije deteta.

– Stupio je u kontakt pod izgovorom da se brine o deci i onda ih zlostavljao – navela je policija i dodala da je identifikovala najmanje tri žrtve.

Policija je takođe navela da je osumnjičeni medicinski tehničar seksualni prestupnik protiv koga se već vodi istraga za više seksualnih krivičnih dela nad decom i adolescentima.

Za sada nije poznata uloga žene koja je sa njim ušla u sobu Emanueli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter