Izvor: Kurir
16.08.2024 u 13:08
0

RADUJ SE SRBIJO: Angelina Topić ponovo na nogama

Angelina Topić, mlada srpska atletičarka, imala je veliki peh na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je od borbe za medalju odustala zbog teške povrede.

Srbija je plakala sa Angelinom, kada je bilo jasno da ona zbog loma zgloba, neće moći da se takmiči u finalu skoka uvis. Devojka koja ima samo 19 godina, nadljudskim naporima i sa slomljenim zglobom uspela je da se domogne finala. Ali…

PRETI MU SUSPENZIJA OD ČETIRI GODINE: Ipak trčao na olimpijskim igrama uprkos pozitivnom testu?

Posle nedelju dana, čini se da je teška povreda iza Angeline Topić. Atletičarka koja će Srbiji u budućnosti donositi medalje i radost obradovala je naciju videom koji je objavila na društvenim mrežama. On pokazuje da Angelina ponovo hoda i da je skinula ortopedsku čizmu sa desne noge.

Angelina Topić je po saznanju teške povrede i odustajanju na Olimpijskim igrama u Parizu napisala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

– Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je ipak došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izađem opet na borilište, dala sam sve da se izborim za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo suđeno, ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko.

Tada je Angelina podelila i fotografiju sa ortopedskim čizmom. Posle nedelju dana, mlada Srpkinja je ponovo na nogama. Čudo. Raduj se, Srbijo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter