Izvor: Kurir
16.08.2024 u 13:28
0

TRAMP PRODAJE BIBLIJU SA RUČNO PISANIM REFRENOM PESME: Isplivali šokantni finansijski podaci

Kandidat za američkog predsednika i bivši šef Bele kuće Donald Tramp poseduje više od milion dolara u kriptovaluti i zaradio je 300.000 dolara na brendiranim Biblijama!

Šokantni detalji isplivali su nakon objavljivanja obrasca za otkrivanje ličnih finansijskih podataka.

BRINUO SE O DECI PA IH ZLOSTAVLJAO: Medicinski tehničar odveo dete na kupanje, a onda otkrivene JEZIVE POVREDE ispod pelena

Brendirana Biblija prodaje se za 59,99 dolara i uključuje rukom pisan refren pesme „God Bless the USA“ kantri pevača Lija Grinvuda. Ograničeno izdanje sa Trampovim potpisom dostupno je na veb stranici za 1.000 dolara.

Novi dokumenti pokazuju da Tramp ima i više od milion dolara u kriptovaluti.

Trampovi javni stavovi o kriptovalutama očigledno su se promenili otkako je prvi put preuzeo dužnost predsednika i kad je rekao da je digitalna valuta prevara.

Bivši predsednik je u obrascu procenio da je vrednost njegove kompanije za društvene medije Truth Social između 5 i 25 miliona dolara. Takođe je procenio kompaniju Trump Media & Technologi Group Corp. na više od 50 miliona dolara.

Savezni kandidati i funkcioneri, podseća NBC, moraju svake godine da podnesu finansijske obrasce sa opštim informacijama o imovini i prohodima, ali i investicijama.

Bivši američki predsednik Donald Tramp, podsetimo, lansirao je nedavno sopstvenu liniju patika koje se prodaju na mreži za 399 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter