Izvor: BSC HAPPY
16.08.2024 u 15:33
0

POSLE RUČKA: Selo i priče

U našoj današnjoj emisij Posle ručka sa našim gostima razgovarali smo o pričama iz života na selu

 

  • Era Ojdanić, estradni umetnik deli svoja iskustva o životu na selu kao nešto najlepše u svom životu i dodaje da voli da kuva i priprema domaće tradicionalne recepte koje je učio od bake i majke, a goste na svom imanju bi dočekao sa čizmama do kolena, lopatom i metlom i odveo ih pravo kod jagnjića i prasića i ostalih domaćih životinja za dobrodošlicu.
  • Stevan Jovanović, poljoprivrednik govori da je prešao sa svojom porodicom, suprugom i ćerkama iz grada na selo i da je svojom odlukom oduševljen, da prilagođavanje takvom načinu života poredi sa kiseonikom i smatra da je život na selu daleko zdraviji i i donosi mnogo benefita. Bavi se poljoprivredom već skoro dve godine i uživa u tome.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter