Izvor: alo.sport
16.08.2024 u 16:37
0

ZVEZDA OSTAJE BEZ IGRAČA: Ovaj fudbaler je napustio crveno-beli tabor

Ovu vest potvrdio je i sam klub koji se oglasio na društenim mrežama i poželeo sreću svom doskorašnjem igraču u novim izazovima.

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi trebalo da završi veliki posao i predstavi novo pojačanje u liku reprezentativca Slovenije Vanje Drkušića.

Međutim, dok se to čeka stigla je potvrda da je još jedan fudbaler napustio crveno-beli tabor. Reč je o Viktoru Radojeviću koji, ipak, neće dočekati svojih pet minuta na „Marakani“ te će pokušati da se dokaže u dresu TSC-a iz Bačke Topole.

Ovu vest potvrdio je i sam klub koji se oglasio na društenim mrežama i poželeo sreću svom doskorašnjem igraču u novim izazovima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter