Izvor: Informer
16.08.2024 u 22:28
0

STRIC RANIO SINOVCA A UPUCAO LAŽNOG POPA: Nesreća u Kosjeriću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kosjeriću uhapsili su danas M. J. (62) iz okolnog sela Tubići, osumnjičenog za pokušaj ubistva O. J. (38).

Kako smo ranije objavili, M. J. je stric povređenog O. J. u koga je pucao iz vatrenog oružja zbog, za sada, nepoznatih razloga.

„Sumnja se da je O. J. noćas došao do kuće M. J. i lupao mu na vrata, nakon čega je privedeni ispalio hitac iz pištolja kroz metalna vrata, ispred kojih se nalazio oštećeni muškarac, i pogodio ga u stomak. Ranjeni muškarac je zbrinut u užičkoj bolnici. Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Užicu i potom mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana“, navodi se u saopštenju MUP.

DOKTOR STOMATOLOGIJE U PRITVORU: Pacijenti su mu pola estrade

Ranjeni O. J. je, podsetimo, postao poznat široj javnosti kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen snimak na kojem, obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika, peva škakljiv tekst.

– Da li umre il’ se rodi, meni uvek isto godi… Krstim, venčam i opevam, svi kukaju, a ja pevam – peva on na tom videu i dodaje: „Pope svrći, danas nema nikog kući“.

Nakon toga se oglasila i Eparhija žička, saopštivši da se pomenuti muškarac lažno predstavlja kao sveštenik i neprimerenim ponašanjem i skaradnim pesmama naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter