Izvor: Kurir
17.08.2024 u 09:38
0

LAŽNI SVEŠTENIK UPUCAN U STOMAK: Pucano na njega kroz metalna vrata

Noćas se u selu Tubići kod Kosjerića desila pucnjava u kojoj je, prema rečima meštana, stric upucao bratanca, a sada se ovim povodom oglasio i MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kosjeriću uhapsili su M. J. iz okoline Kosjerića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je, noćas, nakon što je oštećeni došao do njegove kuće i lupao mu na vrata, ispalio hitac iz pištolja kroz metalna vrata ispred kojih se nalazio oštećeni muškarac i pogodio ga u stomak.

Oštećeni tridesettrogodišnji muškarac zbrinut je u užičkoj bolnici.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Inače, kako smo ranije pisali, ranjeni muškarac je postao poznat široj javnosti kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen snimak dok obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika, O.J. peva škakljiv tekst.

– Da li umre il’ se rodi, meni uvek isto godi… Krstim, venčam i opevam, svi kukaju, a ja pevam – peva on i dodaje „pope svrći, danas nema nikog kućiii“.

Nakon toga se oglasila i Eparhija žička saopštivši da se pomenuti muškarac lažno predstavlja kao sveštenik.

foto: Printscreen/Eparhija Žička, Društvene mreže

 

– Obaveštavamo javnost da se izvesni O. J.iz sela kod Kosjerića lažno predstavlja na društvenim mrežama kao pravoslavni sveštenik pojavljujući se u svešteničkom odjejanju (službenom odelu/mantiji). On je svojim neprimerenim ponašanjem i skaradnim pesmama, imenovani naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva dovodeći javnost u zabludu. Naglašavamo da nije reč o pravoslavnom svešteniku, već o licu koje se lažno predstavlja kao sveštenik. Zbog toga će protiv njega biti preduzete pravne i kanonske mere – naglasili su iz Eparhije.

Međutim i pored upozorenja, on je nastavio sa istim ponašanjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter