Izvor: Alo
17.08.2024 u 11:07
0

KIŠA U NAREDNA DVA SATA: U ova dva dela Srbije će prvo da se sruči

U naredna dva sata na severu Bačke i Banata padaće pljuskovi propraćeni grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Do kraja sedmice veoma toplo sa maksimalnom temperaturom danas od 37 do 41 stepeni, a sutra od 33 do 38 stepeni. U većini mesta će biti pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, koji će biti češći drugog dana vikenda.

NIKADA NIJE „SAMO DRUGARICA“: Ovih 5 znakova pokazuju kakve namere imaju vaš partner i njegova prijateljica

Početkom naredne sedmice promenljivo i još nestabilnije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i pojavu pljuskova i grmljavina, koji će lokalno biti izraženiji (iznad 20 mm za kratko vreme) uz grad i pojačan vetar.

Maksimalna temperatura u manjem padu, ali će biti sparno i dalje toplo – kretaće se u intervalu od 29 na severu i zapadu do 36 stepeni na jugu i istoku.

Crveni meteo alarm

Na teritoriji cele Srbije na snazi je crveni meteo alarm zbog visokih vrućina, dok je žuti meteo alarm upaljen zbog nepogoda u zapadnoj Srbiji, na istoku, jugoistoku, jugozapadu i na Kosovu i Metohiji.

U Beogradu će danas preovladavati pretežno sunčano vreme sa slabim do umerenim razvojem dnevne oblačnosti. Vetar će biti slab i promenljiv. Najniža temperatura biće između 22 i 25 stepeni, dok će najviša dnevna biti oko 38 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter